ponedeljak, 16 maj 2016 20:50

Bajka jedne mame

Objavila
Ocenite ovaj članak
(0 glasova)

Jedna mama, Anna Rozwadowska iz Poljske, je otkirla dva svoja talenta. Talenat za fotografiju i talenat za kreiranje i šivenje odeće za decu. Pročitajte njenu priču i pogledajte fenomenalne fotografije.

 

 Dok sam bila mlađa, nisam mogla za sebe da kažem da sam kreativna. Sve se promenilo kada sam dobila svoj prvi DSLR foto-aparat. Usledili su događaji koji su učinili da postanem ono što sam sada. Rodio se moj sin Jacob, otkrila sam Pinterest, rodilo se moje drugo dete, Barbara, naučila sam da šijem ...

Fotografisala sam svoju decu od rođenja. Napravila sam na hiljade fotografija. Od pre nekih godinu dana sam počela da tragam za nečim što bi bilo jedinstveno. Inspirisana fantastičnim fotografima širom sveta, pokušavam da pronađem svoj način da zabeležim detinjstvo svoje dece.

Sama kreiram kostime. Skoro sve sto vidite na fotografijama sam sama napravila (sem cipela). Koristim jeftinije materijale koji su mi dostupni, a za fotografisanje biram mesta udaljenosti do 20km od naše kuće.

Photo session ne traje duže od 10 do 15 minuta. Za moju ćerkicu, koja ima 3 godine, i pet minuta bude previše. Oni ne poziraju. To je priča ili bajka koja nastaje njihovim spontanim pokretima.

Nisam profesionalni fotograf. Predajem u srednjoj školi u Poljskoj. Fotografija i kreiranje odeće je sada moj hobi. I jedno i drugo mi daje veliku energiju. Glava mi je puna ideja za sledeće fotografisanje.

Još samo kada bi dan trajao duže ...

 

 

 

 

 

Izvor: http://www.boredpanda.com

Fotografije:  Anna Rozwadowska

Pročitano 2679 puta Poslednji put izmenjeno utorak, 17 maj 2016 23:06

Prijavljivanje/Registracija