utorak, 28 oktobar 2014 00:00

Magične fotografije dečije igre širom sveta

Objavila
Ocenite ovaj članak
(1 Glas)

Bez obzira na njihovo geografsko i kulturološko poreklo, bez obzira  na njihovo materijalno stanje – deca će uvek pronaći maštovite načine da se dobro zabave.  Njihova divlja mašta i magični trenuci detinjstva, zamrznuti kamerom talentovanih fotografa, zaista su prilika za neverovatne fotografije. Ova kolekcija od tridesetak fotografija dokazuje da detinjstvo može biti divno, bez obzira gde ste.

 Veliki broj ljudi strahuje da tehnologija utiče na decu današnjice da izgube dodir sa prirodom i sopstvenom kreativnošću, i mada postoje istraživanja koja dokazuju da aplikacije i računari pospešuju kreativnost kod dece, činjenica je da ništa ne može zameniti igru sa štapom u blatu ili jurenje leptira po otvorenoj poljani.

Kako god, čini se da deca na fotografijama zaista uživaju zabavljajući se na svoj način. Za nas odrasle, važno je da ne dozvolimo da naš svet - umoran i iscrpljen uguši našu detinjastu nadu i maštu!

Uživajte u fotografijama dečije igre iz Indonezije, Rumunije, Rusije, Indije, Vijetnama, Gane, Etiopije, Ugande, Izraela, Italije, Južne Afrike...

Izvor: http://www.boredpanda.com/

 

Pročitano 838 puta Poslednji put izmenjeno sreda, 29 oktobar 2014 14:48
Boyanna

Honesty is very expensive gift, don't expect it from cheap people.

Galerija slika

Prijavljivanje/Registracija