nedelja, 02 novembar 2014 00:00

Učinite bebin prvi praznik nezaboravnim

Objavila
Ocenite ovaj članak
(1 Glas)

Kićenje jelke, otvaranje poklona, spremanje kolačića i uživanje u porodičnom okruženju samo su neke od stvari koje ovo doba godine čine prelepim. Naravno, kada se u jednačinu uključi i vaša beba, onda celo iskustvo postaje magično, pogotovu za nju. Iako se beba verovatno ničega neće sećati, ovo su momenti koji će vama ostati urezani duboko u sećanje, a uz pomoć fotoaparata moći ćete da ih preživite ponovo, kad beba poraste. Zato vam donosimo jednostavne ideje kako da bebin prvi raznik učinite zaista nezaboravnim.

 


1) Započnite porodičnu tradiciju

Osmislite nešto jednostavno, zanimljivo što ćete uraditi ove Nove godine, i svake sledeće. Neka to bude samo vaša porodična tradicija, nešto u čemu učestvujete samo vi, suprug i beba. Nema potrebe da pokušavate da uradite nešto ekstravagantno i nezaboravno, jer ovo je nešto

što ćete raditi do kraja života, i samim tim će postati nezaboravno. Na primer, provedite jedno

veče obučeni u blesave pidžame pijuckajući čaj, i pritom se slikajte oko jelke.

2) Odredite jedan dan samo za bebu

To će biti dan kada nećete juriti da završite sve obaveze, kada nećete ništa raditi, već ćete se jednostavno u potpunosti posvetiti svom detetu. Najlepši poklon koji možete da mu date je vaše vreme, koje ćete potrošiti na zanimljive porodične aktivnosti. Ujutru možete da slušate muziku zajedno, pa odite u šetnju, svaratite na igralište, idite na ručak ili iskreirajte aktivnosti u zavisnosti od toga šta vi i vaša beba volite.

3) Poklonite bebi specijalan poklon

Nova godina je vreme poklona, i sigurno će vaša beba dobiti puno darova od porodice i prijatelja. Ali vi i vaš muž osmislite jedan, poseban poklon, koji ne mora da bude skup, već emotivno značajan. Nešto što će je uvek potsećati na vas, i što će ceniti i kakad odraste, nešto šte će jednog dana proslediti svom detetu. Veoma kreativan poklon je ćebence koje je napravljeno od stvari koje je beba već prerasla, zašivene zajedno.

 

Izvor: http://zena.blic.rs

Pročitano 1415 puta Poslednji put izmenjeno nedelja, 02 novembar 2014 01:58
Dasha

Šta je to pravo JA? To je ono što vi jeste, a ne ono što su drugi učinili od vas...

babyboom.in.rs

Prijavljivanje/Registracija